#10 Google Keep: zapiski in opomniki

Velikokrat potrebujemo nekaj hitrega zapisati, mogoče poslikati, skicirati prostoročno s prstom ali iz vsega skupaj narediti opomnik!
Z goglovo Keep storitvijo je to zelo enostavno in z obilo možnosti! V storitvi oz. programu Keep imamo tako imenovane Zapiske in Opomnike:


hitra navodila in odgovor na vprašanja najdemo tukaj:
https://support.google.com/keep

Keep seveda deluje v vseh napravah Android, online na internetu in seveda na Apple iOS napravah! Vse je sinhronizirano! Potrebno se je le prijaviti s svojim Google računom!


Shranjujte v Google Keep z enim samim klikom!
Ste našli kaj takega (spletno stran, sliko ali citat), kar bi želeli shraniti za pozneje? Z razširitvijo Google Keep za Chrome lahko v Keep preprosto shranite vse, kar vas zanima, prek sinhronizacije pa vam je potem na voljo v vseh platformah, ki jih uporabljate, vključno s spletom, sistemom Android ali iOS in uro Wear. Dodatne podrobnosti si zabeležite v zapiskih in jim dodajte oznake za hitro kategorizacijo, ki vam omogoča, da jih pozneje najdete.

Funkcije:
 • Shranjevanje besedila, slik in povezav do strani
 • Ustvarjanje zapiskov o shranjeni vsebini
 • Dodajanje oznak zapiskom
 • Samodejno shranjevanje v Google Keep

Preskusite Google Keep v spletu na naslovu http://keep.google.com, v napravi Android na naslovu http://g.co/keep in v napravi iOS na naslovu https://itunes.apple.com/us/app/google-keep-your-thoughts/id1029207872.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

#11 "NE MOTI" funkcija, ki jo marsikdo ne pozna

#14 Android FRP (Factory Reset Protection) Kaj hudiča je to?!